Mukana menestyjien perheessä

Sontek on mukana monen pienen ja keskisuuren yrityksen kasvussa ja kehityksessä. Sijoitamme, sparraamme ja pistämme omatkin kätemme likoon. Osa perheenjäsenistämme on päässyt jo maaliin, osan kanssa matka jatkuu vielä – lue lisää alta.

Valtti on ymmärrettävä ja kokonaisvaltainen kumppani, joka tarjoaa IT-ympäristön ja digitaalisen työn palveluita sovellusten koodaamisesta loppukäyttäjätukeen sekä näihin liittyvää konsultointia ja kehittämistä.

UniqAir on VTT:n ja TTL:n testaama sisäilmanpuhdistin, joka poistaa ilmasta virukset, pölyn, mikromuovin, ilmansaasteet, toksiinit, hajut, mikrobit ja homeitiöt. UniqAir tarjoaa suomalaista huipputeknologiaa ja -designia.

Yogaia on Suomessa kehitetty nettitreenipalvelu. Kuukausijäsenet saavat rajoittamattoman pääsyn tuhansille fitness-, kehonhuolto-, jooga- ja mindfulness-tunneille.

QuickBI kehittää dataintegraatiota helpottavia business intelligence SaaS -sovelluksia. Eri tietolähteiden dataa kerätään QuickBI-järjestelmään, jossa sitä voidaan yhdistellä, koota, muokata ja jakaa helposti raportointia varten.

Finnwind Oy on aurinkosähköjärjestelmiin erikoistunut teknologia- ja asiantuntijayritys, joka valmistaa, markkinoi ja asentaa aurinkosähköjärjestelmiä, pientuulivoimaloita sekä sähköliittymän korvaavia hybridijärjestelmiä.

Disior kehittää ohjelmistoa lääketieteellisten kuvien 3D-mallintamiseen. Mallinnus esimerkiksi MRI- tai TT-kuvien perusteella saadaan tehtyä muutamassa minuutissa ja se nopeuttaa potilaskohtaista diagnosointia sekä hoidon suunnittelua.

Book Salon on hius-, kauneus- ja hyvinvointialan yrityksiin erikoistunut suomalainen ajanvaraus-, kassa- ja maksupalveluiden tarjoaja. Alusta tarjoaa yritysten pyörittämisessä tarvittavan digitaalisen infrastruktuurin.

Hostawayn avulla voit lisätä asuntosi maailman suurimpiin myyntikanaviin (esim. Airbnb, Booking.com) ja hallinnoida eri kanavista tulevia varauksia automaattisesti ilman huolta päällekkäisistä varauksista.

Nextmesh on kehittänyt langattomiin verkkoihin integroitavan mobiiliystävällisen markkinointi- ja mainospaikan ja etsii niihin sopivat toimijat. Samalla mahdollistetaan positiivisen kassavirran syntyminen myös verkon omistajalle.

Vähänkäytetty.fi on nettikirpputori, josta voi ostaa usean myyjän tuotteita yhdellä kertaa tai jossa voi myydä omia. Asioiminen on turvallista, koska yritys hoitaa maksuliikenteen ja tuotteiden postituksen asiakkaille.

KattoHoiva Oy on kattojen asiantuntijapalveluihin, huoltoihin ja korjauksiin erikoistunut yhtiö.  Tavoitteena on maksimoida katon elinikä vastuullisesti ja kustannustehokkaasti.

Exitit

PakuOvelle.com Oy → Cityvarasto Oyj, 2018
Cityvarasto Oyj laajensi palvelujaan hankkimalla PakuOvelle.comin koko osakekannan. PakuOvelle.com on yksi Suomen tunnetuimmista pakettiautovuokraamoista. Sen tarjonta täydentää ja tukee Cityvaraston palveluita. Pienvarastojen vuokraamisen lisäksi asiakkaille voidaan tarjota helppo ja yksinkertainen tapa vuokrata pakettiauto kaikkiin kuljetustarpeisiin.
Pelsu Pelastussuunnitelma Oy → Caverion Suomi Oy, 2019

Caverion osti Pelsu Pelastussuunnitelma Oy:n koko osakekannan. Myyjinä olivat yhtiön pääomistajat Fast Monkeys Oy, Sontek Ventures Oy, Eetu Kirsi, Okko Kouvalainen sekä useita henkilöomistajia. Alansa kotimainen markkinajohtaja Pelsu Pelastussuunnitelma on erikoistunut kiinteistöturvallisuuden konsulttipalveluihin sekä kiinteistöjen digitaalisiin ylläpitopalveluihin. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta.

Gredi tarjoaa uuden sukupolven ratkaisuja digitaaliseen aineistonhallintaan suuryrityksille ja pienyrittäjille. Palveluihin kuuluu suunnittelu ja tuotanto, konsultointi, koulutus, kehitys, ylläpito ja tuki.

Ideakone Oy (Kotisivukone) → Fonecta Oyj, 2013

Suomalainen yhteystieto- ja mediakonserni Fonecta osti Kotisivukone-palvelua tarjoavan Ideakone Oy:n. Kotisivukone on Suomen suosituin kotisivutarjoaja yli 12 000 asiakkaallaan. Kaupan jälkeen Kotisivukone jatkaa omalla brändillään ja itsenäisesti.

Bemecon Solutions Oy → Telia Cygate Oy, 2016

Vahvasta kyberturva- ja verkko-osaamisestaan tunnettu Cygate on Telia Companyn tytäryhtiö. Bemecon-yritysoston avulla Cygate pystyy vastaamaan entistä paremmin tietoturvallisten verkkopalveluiden kasvaneeseen kysyntään. Sopimuksen myötä Bemeconin työntekijät siirtyvät Cygaten palvelukseen. Sopimuksen kauppahinta ei ole julkinen.

Finestmedia AS → PMR Management OÜ, 2018

Sontek myi ohjelmistokehityspalveluita tuottavan yrityksen Finestmedia AS:n koko osakekannan MBO-kaupalla toimivalle johdolle. Yrityksen uudet pääomistajat ovat toimitusjohtaja Priit Penjam ja hallituksen puheenjohtaja Aap Hirvesoo.

Tutustu
myös:

Sontek Oy

Tekniikantie 14
02150 ESPOO

Hatanpään valtatie 24
33100 TAMPERE