Skip to content
Suomi

Me uskomme teihin

Sontek sijoittaa varhaisen vaiheen yrityksiin, joiden toimialana on B2B SaaS, lääke- ja terveysteknologia tai cleantech.
Lab

Osaksi Sontek perhettä?

Etsimme yritysperheeseemme alkuvaiheen startup-yrityksiä, joilla on mahdollisuudet kasvaa tulevaisuuden menestyjiksi. Meille tärkeitä toimialoja ovat B2B SaaS, lääke- ja terveysteknologiat sekä cleantech.

Meiltä et saa pelkästään rahoitusta, vaan täysipainoisen kumppanin, jonka kanssa yrityksesi saadaan kiihdytettyä kohti menestystä.

Tavoitat meidät pääkaupunkiseudulta ja Tampereelta.

Viimeisimmät sijoituksemme

alla muutama esimerkki, lisää löydät portfolio-sivulta

WellFlix
Olipa tavoitteesi sitten painonpudotus, kunnon kohotus, tai yleisesti energisempi elämä, Wellflixin avulla pääset tavoitteeseesi! Parhaat verkkovalmennukset ja -kurssit hyvinvointisi parantamiseksi huippuvalmentajilta!
Refamo

ReFaMo tuo mittauksiin ja tietoon perustuvan lähestymistavan hitsattujen teräsrakenteiden mitoitukseen ja elinkaaren hallintaan
ReFaMon ratkaisu perustuu hitsattujen teräsrakenteiden väsymisen mittaukseen ja analysointiin käyttökohteessa sensoreilla edge computing -pohjaisesti.

Dashboa
Dashboa on AI-pohjainen digitaalisen markkinoinnin kokonaisratkaisu, jonka avulla kuka tahansa voi olla dataan perustuvan digitaalisen markkinoinnin asiantuntija.

"Yhteistyömme Sontekin kanssa on tuonut tuotekehitykseemme juuri oikenlaista vauhtia"

Tuomas_laitinen
Tuomas Laitinen, CEO, Dashboa